Prospektusok, ismertetők, tanulmányok, referenciák - Ingyen!

Hogyan kerülheted el az 5 végzetes falfelújítási hibát?

Ebben a rövid tanulmányban néhány olyan - az utólagos vízszigetelés témájához kapcsolódó - tippet és trükköt árulok el, amik segítségével ki lehet küszöbölni a hibákat és a falfelújítás eredménye is végleges lesz.

Mennyi pénzt takaríthatsz meg, ha szárazak az otthonod falai?

Ismerd meg egy nedves és egy száraz épület energetikai számításait. Ezen mérések alapján megállapítható, hogy akár havi 34% fűtési energiát is megtakaríthatsz, amennyiben épületed kiszárítjuk.

Milyen kedvező biológiai hatásai vannak az Aquapol technológiának?

Munkám során gyakran felmerülő kérdés az Aquapol technológiával kapcsolatban annak emberi szervezetre gyakorolt hatása. Ebben a kiadványban független tudósok kutatási eredményei, és természetesen felhasználók tapasztalatai, véleményei kaptak helyet.

Referencialista - Aquapol technológia

10 valódi, ellenőrizhető, hús-vér referencia, névvel, címmel, telefonszámmal, az ország különböző pontjain lévő, Aquapol technológiával szigetelt épületek közül.

Szerezd meg mind a 4 ingyenes anyagot most!

Töltsd ki az alábbi mezőket!

Az adatok megadása önkéntes. Az ingyenes anyagok letöltésével kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy tőlünk elektronikus levelet fogadjon, amiben elsősorban utólagos falszigeteléssel kapcsolatos hasznos információk lesznek, de bizonyos esetekben reklámok is. A levelekről bármikor leiratkozhat az azokban található 'Leiratkozás' linkre való kattintással. Kizárólag engedély alapú e-mail marketinget végzünk, adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-72527/2014.

« Vissza