Hőkamerás diagnosztika, energetikai tanúsítvány

Hőtérkép

Az épület hőszigetelési állapotát, hibáit gyorsan, tisztán, nagy magabiztossággal egy HŐKAMERÁS vizsgálattal lehet megállapítani. A vizsgálatot képzett szakembereink pár óra alatt ( az ingatlan méretétől függően általában 2-3 óra) elvégzik, így már a helyszínen azonnal tájékozódhatsz az ingatlan hő térképe alapján annak hőszigetelési állapotáról.

Ezt egy professzionális, speciális thermo kamera segítségével tudjuk elvégezni, melynek felvételeit a helyszínen egy számítógép egy sokat tudó szoftver segítségével azonnal ki tud értékelni. A helyszínen szóbeli kiértékeléssel, illetve a későbbiekben a felvételek írásos kiértékelésével kaphatsz képet a hőszigetelés állapotáról.

Mire jó a hőkamera?
falazat ellenőrzése, hőszigetelések ellenőrzése
a hőszigetelés szükségességének ellenőrzése
nyílászárók hiányosságainak kivizsgálása
hőhidak feltérképezése
nedvesedés, penészesedés okainak feltárása
födémek, tetőterek vizsgálata
elektromos rendszer hibáinak felderítése
vízszivárgás, padlófűtés, falfűtés sérülések könnyű felismerése
Hőtérkép
A vizsgálat során feltárt hibák szinte milliméter pontosan meghatározhatóak, így a bontással járó javítások jelentős költség és bontás megtakarítással végezhetők el. Gondold csak el, ha egy falfűtésben, vagy padlófűtésben kell megkeresni a szivárgást. A nyílászáróknál is láthatóvá tehetők a tömítetlenségek, stb.

Amit kínálunk:
Hőkamerás vizsgálat helyszíni szóbeli kiértékeléssel
Hőkamerás vizsgálat az irodánkban történő kiértékeléssel, az eredményről részletes írásos anyagot továbbítjuk a megrendelőnek (elektronikus formában, email/CD)
Hőkamerás vizsgálat az irodánkban történő kiértékeléssel, az eredményről részletes írásos anyagot továbbítjuk a megrendelőnek nyomtatott formában postai úton
Épület energetikai tanúsítvány készítése, dokumentálás.

Energetikai díjak

Alapdíj: 150Ft/m2 (épület nettó alapterület alapján)

Tanúsítás díja: 11.000 Ft/épületegység

Összes költség: Alapdíj + Tanúsítás díja

A tanúsítás feltétele:

építész tervek megléte
felelős műszaki vezető nyilatkozata
energetikai számítás megléte (új építés esetén a terv részét képezi)

A díj magába foglalja a 7/2006. (V.24.) TNM rendelet szerinti számítás, a 76/2008. (VI.30.) kormányrendelet szerinti tanúsítás, a papír alapú és a digitális dokumentálás 1-1 példányát, valamint az archívum példány elkészítését.A díjak olyan átlagos számítási és tanúsítási feladatra vonatkoznak, amelyek összesített energetikai jellemzőjére a 7/2006. (V.24.) TNM rendelet alapján követelményérték meg lett határozva (lakó- és szállásjellegű épületek, irodaépületek, oktatási épületek).
Meglévő épület és nem új építésű bérlemény esetén, ahol a tanúsítás feltételeként meghatározottak nem állnak rendelkezésre, 20.000-40.000 Ft ezen dokumentumok elkészítése.

Kedvezmények:

Az ország egész területén díjtalan a kiszállás
Ajándék hőkamerás fénykép az épületről a valós viszonyok megállapításához (eredeti ár 15.000-25.000 Ft lenne, ami most díjtalan)
Gyors határidő
Társasházaknál lakások számától függően 40-70% kedvezmény

Hőkamera díjak

Panellakás belső helyszíni mérés szóbeli kiértékeléssel képek email/Cd-n 7000,- Ft+ÁFA
Bruttó 8890,-Ft
Panellakás belső helyszíni mérés, vizsgálat + kiértékelt jegyzőkönyvkészítés küldés email/Cd-n 11000,- Ft+ÁFA
Bruttó 13970,- Ft
Családi ház, tégla lakás 80 m2-ig, helyszíni mérés szóbeli kiértékeléssel képek email/Cd 10000,- Ft+ÁFA
Bruttó 12700,- Ft
Családi ház, tégla lakás 80 m2-ig, helyszíni mérés, vizsgálat + kiértékelt jegyzőkönyvkészítés küldés email/Cd-n 16000,- Ft+ÁFA
Bruttó 20320,- Ft
Családi ház, tégla lakás 80-150 m2-ig, helyszíni mérés szóbeli kiértékeléssel képek email/Cd 14000,- Ft+ÁFA
Bruttó 17780,- Ft
Családi ház, tégla lakás 80-150 m2-ig, helyszíni mérés, vizsgálat + kiértékelt jegyzőkönyvkészítés küldés email/Cd-n 20000,- Ft+ÁFA
Bruttó 25400,- Ft
Épületgépészeti, elektromos rendszer vizsgálat 10000,-Ft+ÁFA-tól
Bruttó 12700,- Ft-tólA fenti vizsgálatokhoz kérhető probléma megoldási terv, melynek felára az alapdíj 100%-a.

Az itt feltüntetett általános eseteken kívüli vizsgálat egyedi árajánlat tárgyát képezi.

Magyarország területén általánosan, telephelyeinktől 40,-Ft/km kiszállási díjat számolunk fel az oda vissza útra. Ez a maximális kiszállási díj. Amennyiben munkánkat úgy tudjuk szervezni, hogy több vizsgálat van egy megyében, városban, akkor a kiszállási díj egy vizsgálatra eső része csökkenhet. Ehhez az is kell természetesen, hogy az általunk adott időpont megfeleljen Neked is.

Csökkentsd le a kiszállási díjat! Amennyiben egymáshoz közel álló ingatlanok vizsgálatát kérik a kiszállási díj arányosan megoszlik.

Hőkamerás diagnosztika / Energetikai Tanústvány igényléséhez töltsd ki az alábbi mezőket!

« Vissza